Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Δυναμική η ανταπόκριση στις προληπτικές εξετάσεις του Δήμου

Δεκάδες ήταν οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την πραγματοποίηση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου στο πλαίσιο της δράσης για την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για έγκαιρη διάγνωση.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η κινητή μονάδα μαστογράφου ήταν από το πρωί ως το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, έξω από το Δημαρχείο Μοσχάτου και την Πέμπτη 30 του μήνα στην πλατεία Μακεδονίας, στον Ταύρο, πραγματοποιώντας συνολικά 69 ελέγχους σε γυναίκες

Παράλληλα, έγιναν και συνεχίζουν να υλοποιούνται δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Υγείας Μοσχάτου της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου με στόχο την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, για όλες τις γυναίκες σε Μοσχάτο και Ταύρο.

Μιλώντας για τις δράσεις διασφάλισης της υγείας των πολιτών, ο δήμαρχος Α. Ευθυμίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που υλοποιήθηκαν στην πόλη μας προληπτικές εξετάσεις, απαραίτητες για την προστασία της υγείας των γυναικών. Ευχαριστούμε όλους τους συμβαλλόμενους φορείς και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας για την υλοποίηση της δράσης και δεσμευόμαστε για την πραγματοποίηση παρόμοιων δράσεων στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης: Στήριξη για τους ευπαθείς πολίτες του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ