Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Οσμή αερίου σε περιοχές της Αθήνας – Τι φταίει;

Μία περίεργη μυρωδιά έχει καλύψει από νωρίς το πρωί της Τρίτης πολλές περιοχές της Αθήνας. Αυτή η ενοχλητική οσμή υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, στη Νέα Σμύρνη, στην Καλλιθέα, στο Παλαιό Φάληρο, στη Γλυφάδα, στο Γαλάτσι, στη Νέα Φιλοθέη, στο Ψυχικό, στο Ηράκλειο και σε άλλες περιοχές.

Αρκετοί πιστεύουν πως πρόκειται για οσμή αερίου και γι αυτό οι αρμόδιοι τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της Πολιτικής Προστασίας διερευνούν το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΔΑ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει «κανένα στοιχείο που να δείχνει διαρροή αερίου». Αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας ώστε να υπάρχει εκτενέστερη ενημέρωση.

Αυτό που εξετάζουν οι αρμόδιοι είναι η έντονη οσμή αερίου να προέρχεται από τα λύματα, τα οποία επηρεάζονται από την αλλαγή του καιρού.

Η ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής:

«Σε συνέχεια αναφορών που δέχθηκε το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας για οσμή σε περιοχές του Ν. Αττικής, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ενημερώνει ότι, από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων».

Διαβάστε επίσης: Μάθε πού ψηφίζεις με ένα «κλικ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ