Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Kωνσταντίνος Φιφλής υποψήφιος με τον A. Κονδύλη

Ο Κωνσταντίνος Φιφλής, γνωστός για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία, αποτελεί την τελευταία μεταγραφή στην ομάδα της παράταξης του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, «Αγαπώ τον Άλιμο»

Ο Κ. Φιφλής, κατόπιν παραινέσεων αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης καλωσορίζοντας το νέο μέλος του συνδυασμού είπε:«Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Κωνσταντίνο Φιφλή. Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του Βusiness School στο Belerbys College, καθώς και του Anglia Polytechnic University στην Αγγλία. Εργάζεται από πολύ νέος στον ιδιωτικό τομέα και έχει διατελέσει manager στα Artisti Italiani Cafe. Τα τελευταία 17 χρόνια είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος παιδικών ενδυμάτων  “ALDIROCKSTAR” στον Άλιμο, στην αγορά Δωδεκανήσου. Κωνσταντίνε καλωσόρισες,  “σιδεροκέφαλος” και καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Φιφλής τόνισε: «Περήφανος που συμμετέχω στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ”Αγαπώ τον Άλιμο” με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη. Μίας παράταξης που υλοποίησε το 95% του προεκλογικού προγράμματος στις προηγούμενες εκλογές και κατέστησε τον Δήμο μας έναν από τους κορυφαίους της Αττικής».

Διαβάστε επίσης: Απολογισμός και δεσμεύσεις για το αύριο από τον Α. Κονδύλη

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ