Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προεκλογικά… παρατράγουδα στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου

«Μούδιασαν» πολλοί απ’ όσους παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ομήρου, όπου μετά τον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου, παρέθεσε συναυλία ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Όσοι εκ των Νεοσμυρνιωτών παρέμειναν μετά τον αγώνα, άκουσαν τον κ. Κραουνάκη να επιτίθεται αφενός στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφετέρου στους ίδιους – σύμφωνα με καταγγελίες παρευρισκομένων – με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, μέσα από τραγούδια του.

Πολλοί ήταν αυτοί που αποχώρησαν εξοργισμένοι, θεωρώντας ότι χρησιμοποιήθηκε δημόσιος χώρος για προεκλογικούς σκοπούς, με πρόσχημα το δικαίωμα στην καλλιτενική έκφραση.

«Θαυμάστε τον….ο καλεσμένος του κ. Χατζατουριάν και της Δημοτικής Αρχής Ν. Σμύρνης, Κραουνάκης, καθυβρίζει τον πρωθυπουργό, τον οποίο αποκαλεί μάλιστα “σιχαμερό”. Στην συνέχεια αποκάλεσε μουλάρια και όσους τον ψήφισαν. Ότι πιο προσβλητικό έχει εμφανιστεί στην πόλη….κατοχυρώνοντας άνετα τα πρωτεία χυδαίας συμπεριφοράς!!!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ένας εκ των παρευρισκόμενων, Νεκτάριος Σαρδιανός.

Ομοίως έπραξε η δημότης Φανή Σωτηροπούλου, η οποία νωρίτερα έλαβε μέρος στον αγώνα. Η κυρία Σωτηροπούλου έθιξε και άλλα κακώς κείμενα της διοργάνωσης. Ακολουθεί το σύνολο της ανάρτησής της:

«Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι ο αθλητισμός. Έτσι όταν ο Δήμος Νέας Σμύρνης διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες εννοείται πως θα συμμετέχω με χαμόγελο πάντα και θετική διάθεση. Το Σάββατο που πέρασε λοιπόν συμμετείχα στο 1st Nea Smyrni Night Run χωρίς να έχω προπονηθεί καθόλου αλλά ποιος νοιάζεται….αυτές οι διοργανώσεις είναι ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ που σημασία έχει η συμμετοχή.

1ο σοκ. Παραλαμβάνω το φάκελο συμμετοχής που μέσα υπήρχε διαφήμιση της υποψήφιας δημάρχου κας Δεληγιάννη και διαφήμιση για έναν σύλλογο της Καλλιθέας……έμαθα ζητήσατε συγνώμη γι’ αυτό….αλήθεια???!!!!

2ο θέμα….ο κος Χατζατουριάν που μίλαγε στα κανάλια για τη διοργάνωση τονίζοντας συνεχώς το όνομα της κας Δεληγιάννη….μα ο Δήμος δεν το διοργανώνει αυτό κε Χατζατουριάν?

3ο θέμα….για ποιο λόγο άραγε ένα μήνα μετά το άλλο running που είχε γίνει στην πόλη μας είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει άλλο ένα….τόση ανάγκη για διαφήμιση και τόσα λεφτά για ξόδεμα?!

4ο θέμα….η μουσική στη διαπασών τη στιγμή που τα παιδιά που προετοιμάζονται για Πανελλαδικές προσπαθούν να διαβάσουν….

5ο θέμα….δώσατε σημασία στα κομφετί και ξυλοπόδαρους όμως για να υπάρχουν παραπάνω εθελοντές να εμποδίζουν τη διέλευση των μηχανόβιων κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε λόγος….μπροστά στα μάτια μου ένα μηχανάκι διέσχισε την Ελ. Βενιζέλου στο ένα ρεύμα, στο ύψος της Μυκάλης…..

6ο θέμα….αφού μετά κόπων και βασάνων στρίβω στην Ομήρου για να τερματίσω, κόντεψα να πέσω σε κάτι παιδιά που μάλλον θεωρούσαν ότι τελείωσε ο αγώνας και διέσχιζαν το δρόμο….που ήταν κάποιος από τους εθελοντές σας εκεί???!!!!

Όμως σας έχω νέα κε Χατζατουριάν….τερμάτισα και με χαμόγελο παρόλα τα αρνητικά που είδα….και είδα και την μελλοντική δήμαρχο μας Δήμητρα Νάνου που είναι εδώ για να φέρει επιτέλους λίγο ΦΩΣ σε αυτή την πόλη!!!!!

Γιατί κε Χατζατουριάν θέλουμε αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας, όμως….αλλιώς!
Στο φιάσκο Κραουνάκη δε θα αναφερθω γιατί προσβάλει την αισθητική μου…».

Συγνώμη από Β. Χατζατουριάν

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, παραδέχθηκε κάποιες αστοχίες της διοργάνωσης και ζήτησε συγνώμη γι’ αυτές.

Ειδικότερα, είπε:

«Θέλω να ζητήσω την επιείκεια όλων των δρομέων για κάποιες αστοχίες στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς ήταν η πρώτη φορά που διοργανώσαμε ένα τόσο μεγάλο πολυεπίπεδο γεγονός.

Επίσης να ζητήσω συγνώμη από τις οικογένειες των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις για το θόρυβο και τη δυνατή μουσική στις στάσεις του τραμ από τις 21:00-22:00 και στην οδό Ομήρου.

Τέλος ζήτω συγνώμη από τον φίλο Γιώργο Κρικρή καθώς λόγω λάθους συντονισμού τοποθετήθηκε μπάνερ του αγώνα σε προεκλογική του αφίσα».

1.346 δρομείς πήραν μέρος

Στο 1ο Night Run Nea Smyrni έλαβαν μέρος 1.346 δρομείς, εκ των οποίων 493 δρομείς στα 10 χλμ. και 853 στα 5 χλμ..

Νικητής στα 10 χλμ., τα οποία μετρήθηκαν 9.25, αναδείχτηκε ο Βασίλης Νίκου με 32:55 και ακολούθησαν οι Γιάννης Νικολακόπουλος (34:26) και Αμπντ Ελ Μοάτι Σερίφ (36:23).

Αντιστοίχως στις γυναίκες πρώτευσαν οι Άννα Μαρία Μαντά (36:46), Ρίτα Καραγιάννη (40:33) και Νίκη Δρακοπούλου (40:40).

Στα 5 χλμ. πρώτος τη γραμμή του τερματισμού πέρασε ο Μικχαΐλο Πουζάνοφ με 16:36. Δεύτερος ήταν ο Σπύρος Τσεκούρας με 16:57 και τρίτος ο Απόστολος Βιτζηλαίος με 17:11.

Πρώτη γυναίκα στα 5 χλμ. ήταν η Μαρία Μπαλοπήτου με 21:23, δεύτερη η Χρυσάνθη Σφακιανάκη με 21:47 και τρίτη η 18χρονη Έλλη Καντούνη Λαδά με 21:53.

Διαβάστε επίσης: Απηυδισμένοι κάτοικοι με τα έργα της Ομήρου

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ