Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ξεκινά το 16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου, το βράδυ ξεκινά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το 16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου για το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Η έναρξη γίνεται με το έργο των Μ.Ρέππα και Θ.Παπαθανασίου «Τα μωρά τα φέρνει ο Πελαργός», από το θεατρικό εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη.

Το θεατρικό εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Παναγιώτη Ναρλή, συμμετέχει με δύο θεατρικές παραγωγές, «Το ζαφείρι του Κασμίρ», του Γ.Καλατζόπουλου και «Μία χώρα, δύο αιώνες μετά» του Α.Φλουράκη.

Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ στον Ταύρο θα ολοκληρωθούν στις 24 Ιουνίου, ενώ στο Μοσχάτο το Φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε και φιλοξενούμε ένα Φεστιβάλ θεάτρου που περιλαμβάνει τις θεατρικές ομάδες της Αυτοδιοίκησης και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους συμπολίτες μας. Το θεατρικό εργαστήρι του Πνευματικού μας Κέντρου για άλλη μία χρονιά είναι πανέτοιμο να μας καταπλήξει με τις παραστάσεις του! Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συνεργάσθηκαν για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, τους αιρετούς, το Πνευματικό Κέντρο, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας, τους συμμετέχοντες στη θεατρική ομάδα, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές μας, γιατί για να πετύχει μία διοργάνωση έχουν εργασθεί και συνεργασθεί αρμονικά πολλά άτομα και υπηρεσίες. Σας προσκαλώ όλους να θαυμάσετε τις παραστάσεις της ομάδας του Δήμου μας αλλά και των άλλων Δήμων και να χαρίσουμε το πιο θερμό χειροκρότημα».

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ