Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Υψηλές αποδόσεις στα φετινά Δρόμεια

Με μεγάλη συμμετοχή θεατών και υψηλές αθλητικές αποδόσεις ολοκληρώθηκαν τα φετινά Δρόμεια, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο ΑΟ Βάρης «Δρομέας».

Οι αθλητές που συμμετείχαν πέτυχαν όρια για διεθνείς διοργανώσεις, ατομικά ρεκόρ, κορυφαίες επιδόσεις και ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Οι Έλληνες πρωταθλητές πέτυχαν πολύ καλούς χρόνους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει των διεθνών υποχρεώσεών τους ενώ η ελληνική ομάδα των ανδρών στα 4Χ100 πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 με 39.92. Στα «Δρόμεια 2023» συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες.

Ο Νάσος Γκαβέλας αναδείχθηκε νικητής στα 100 μ. των ΑμεΑ με 11.03, ενώ το φινάλε της διοργάνωσης επιφύλασσε ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Το πέτυχε η εθνική ομάδα Κ23 στα 4Χ100 με 39.92 και η ομάδα αποτελείται από τους Β. Μυριανθόπουλο, Θ. Βροντινό, Γ. Γρανιτσιώτη και Ν. Παναγιωτόπουλο. Την πρώτη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η εθνική ανδρών με 39.77, τη δεύτερη η εθνική Κ23 και την 3η η Ουγγαρία με 40.27.

Τα «Δρόμεια 2023 διεξήχθησαν με μεγάλους υποστηρικτές την Περιφέρεια Αττικής, την Γ.Γ.Α., την Καλλίστη ΑΜΚΕ, Admiral, Χήτος ΑΕΒΕΕ, Saint Laurence, Αιγέας ΑΜΚΕ και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ και η ΕΡΑσπορ. Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στη διεθνή σειρά μίτινγκ στίβου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Continental Tour» και οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και βαθμούς για το world athletics ranking system.

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ