Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Γιάννης Κότσιρας στην Καισαριανή στις 30 Ιουνίου

Ο Γιάννης Κότσιρας συντροφιά με τις Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στις 21:00, θα γεμίσουν το Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” με τις υπέροχες φωνές τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα! Έχοντας στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα συμπεριλαμβάνει στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας και η Λίνα Νικολακοπούλου, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, με πλήθος συνεργασιών με σπουδαίους καλλιτέχνες, είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:
Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS

Διαβάστε επίσης: Ο Bloody Hawk τάραξε συθέμελα το γήπεδο του Πανιωνίου

Eιδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ