Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ με ράμπες SEATRAC σε δύο παραλίες του Δήμου

Για μια ακόμη χρονιά Δήμος Παλαιού Φαλήρου δεν ξεχνά τους συμπολίτες του με προβλήματα αναπηρίας, που θέλουν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο, παρέχοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε παραλίες του Δήμου.

Στο πλαίσιο λοιπόν της μέριμνας και των δράσεων για τη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία, αλλά και τη διασφάλιση μιας ευκολότερης καθημερινότητας με ίσες ευκαιρίες, η δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την μηχανολογική εταιρεία ΤΟΒΕΑ, έχουν εγκαταστήσει (και εφέτος) σε δύο σημεία του νοτίου παραλιακού μετώπου της πόλης, στην περιοχή Έδεμ και στον Μπάτη, τελευταίας τεχνολογίας καινοτόμα συστήματα SEATRAC.

Πρόκειται για τους γνωστούς, σύγχρονους τεχνικούς εξοπλισμούς που εξασφαλίζουν τη αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ από την παραλία στη θάλασσα.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται για τα SEATRAC και να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο. Έτσι δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης όποια ώρα επιθυμεί ο κάθε λουόμενος να επισκεφτεί την παραλία!

«Θέλουμε και πασχίζουμε συνεχώς στο κομμάτι που μας αναλογεί ως Δήμος και Δημοτική Αρχή της πόλης, να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία, καλύτερη. Να κάνουμε τη ζωή τους αξιοπρεπέστερη. Να κάνουμε τη διαβίωση τους ευκολότερη, παρέχοντάς τους ισότιμες ευκαιρίες» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωση αναφέρεται πως μπορείτε να προμηθευτείτε το χειριστήριο των SEATRAC εντελώς δωρεάν (χρεώνεστε μόνο τα έξοδα αποστολής):

Επισκέπτεστε τη σελίδα www.seatrac.gr , επιλέγετε «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνεται sms ή/και email εντελώς δωρεάν!
Επιλέγετε το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»
Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή σας. Το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα SEATRAC!

«Θέλουμε και πασχίζουμε συνεχώς στο κομμάτι που μας αναλογεί ως Δήμος και Δημοτική Αρχή της πόλης, να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία, καλύτερη. Να κάνουμε τη ζωή τους αξιοπρεπέστερη. Να κάνουμε τη διαβίωση τους ευκολότερη, παρέχοντάς τους ισότιμες ευκαιρίες» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Κατάλληλες για κολύμβηση οι παραλίες

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ