Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Συναυλία με τους VANILA SWING, 4/8 στο Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη»

Μετά την πρόσφατη αναβολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αλίμου σε ένδειξη συμπαράστασης στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι δωρεάν βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης επανέρχονται με συναυλίες και παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο, που θα κρατήσουν συντροφιά στο Αλιμιώτικο κοινό για «διακοπές» στην πόλη μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο λοιπόν του προγράμματος των Καλοκαιρινών Ραντεβού στον Άλιμο, την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21.00, στο  Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Καλαμάκι) διοργανώνεται συναυλία με τους VANILA SWING, ένα ζωντανό και δυναμικό live με άκρως χορευτική διάθεση.

Οι VANILA SWING κινούνται στο χώρο του του Rock ‘n’ Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα. Αυτό που κάποιος θα ακούσει από τους V.S. είναι μια μίξη από rock ‘n’ roll , blues & rockabilly του ‘50, εμπλουτισμένα από τη φρεσκάδα του σημερινού ήχου διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι CCR, Beatles και Animals. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και η Wanda Jackson με τους παραπάνω; Θα το μάθετε στο live των VANILA SWING με ελεύθερη είσοδο!

Διαβάστε επίσης: Είδη πρώτης ανάγκης για τα πυρόπληκτα ζώα της Αν. Αττικής

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ