Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Πρωτοβουλίες Α. Ευθυμίου για την ΑΕ Μοσχάτου

Δράσεις για την στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, προκειμένου αυτή να συνεχίσει το έργο της για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη, εξήγγειλε ο δήμαρχος Μοσχάτου –  Ταύρου.

Μετά την επιστολή που έλαβε από τους παράγοντες του Σωματείου, όπου αναφέρονται τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και τις προοπτικές της, ο Ανδρέας Ευθυμίου επισημαίνει στην απάντησή του:
«Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι μία ιστορική ομάδα που έχει συνδέσει την ύπαρξή της με την πόλη μας.

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε διαχρονικά τις δράσεις της ενισχύοντας τόσο την ομάδα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας όσο και γενικότερα στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και ειδικά του γηπέδου του Μοσχάτου.

Θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωση όλων των φορέων της πόλης, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών, να συμβάλλουμε ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, όπως και όλες οι ομάδες του Δήμου».

Στο πλαίσιο των ενεργειών για τον συντονισμό των δράσεων δημοτικής Αρχής και αθλητικών φορέων, ο δήμαρχος της πόλης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας, τον κο Κάτωνα Βαζαίο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα.
Παράλληλα, με οδηγία του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Αθανάσιος Μελίστας και με την ιδιότητά του ως δικηγόρος, μετέβη την Τετάρτη στο γραφείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί ο Δήμος για τις ενέργειες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ΑΕΜ στο Πρωτάθλημα του Πειραιά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΜ μετέβη στα γραφεία της προκειμένου να υποβληθούν τα σχετικά έγγραφα συμμετοχής.

Ως πρώτο βήμα, ήδη, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση που έγινε στις 3 Αυγούστου, εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 4.000€ για την ΑΕΜ.

Επίσης, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, συγκάλεσε χθες, Πέμπτη 24 Αυγούστου, συνάντηση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μοσχάτο για τις περεταίρω ενέργειες που επιβάλλεται να δρομολογηθούν.

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ