Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Στο ξενοδοχείο της… Αντζελίνα Τζολί έκαναν διακοπές τα ΚΑΠΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ανταπέδωσε στα μέλη των ΚΑΠΗ την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, δίνοντάς τους στις εκλογές την νίκη, ο δήμαρχος Αλίμου που τους εξασφάλισε διακοπές στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμεινε και η Αντζελίνα Τζολί στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Αλίμου έκλεισε για τα μέλη των ΚΑΠΗ το θέρετρο πέντε αστέρων, Aldemar Olympian Village, όπου πέρασαν πολυτελείς διακοπές.

Στο ίδιο ξενοδοχείο φιλοξενήθηκε πρόσφατα η Aντζελίνα Τζολί που βρέθηκε στην Ηλεία για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» για την ζωή της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας.

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής σεζόν, το ξενοδοχείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει πληθώρα διακεκριμένων και VIP επισκεπτών. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που επέλεξαν το ξενοδοχείο μας για τη διαμονή τους” αναφέρει η ανακοίνωση του Aldemar Olympian Village. Τα ίδια συναισθήματα εξέφρασαν στον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, που τους χάρισε αυτές τις μοναδικές και μαγικές στιγμές.

Διαβάστε επίσης: Η Αστρονομία σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ