Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Προβλήματα και στο 9ο νηπιαγωγείο – Επιστολή γονέων σε Πιερρακάκη

Κραυγή αγωνίας για το μέλλον των παιδιών τους που «στερούνται εκπαιδευτικούς» και «καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα ένταξης, λόγω των συχνών κενών και αλλαγών στο πρόγραμμά τους», βγάζουν οι γονείς ενός ακόμη νηπιαγωγείου στη Νέα Σμύρνη, του 9ου.

Όπως καταγγέλλουν σε επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, την υφυπουργό Δόμνα Μηχαηλίδου και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δ’ Αθήνας, οι ελλείψεις των εκπαιδευτικών είναι τέτοιες που διακόπτονται τα μαθήματα, αναστέλλεται η λειτουργία του ολοήμερου και η παράλληλη στήριξη καλύπτει τα κενά από την μη αναπλήρωση εκπαιδευτικών από την Πρωτοβάθμια.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 9ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης, σημειώνουν ότι έχουν προσφύγει πολλές φορές στην Πρωτοβάθμια, αλλά οι απαντήσεις που λαμβάνουν είναι απογοητευτικές. Μάλιστα, έχουν φθάσει στο σημείο να ακούν ότι ο λόγος που δεν παίρνουν τα σχολεία πολλούς εκπαιδευτικούς στην αρχή της χρονιάς είναι διότι «… δεν ξέρουμε πόσες άδειες θα υπάρξουν, και έτσι θα έχουμε εκπαιδευτικούς που θα “κάθονται”».

Δείτε εδώ την επιστολή του Συλλόγου Γονέων.

Διαβάστε επίσης: Ανοίγει το 6ο νηπιαγωγείο – Στα σχολεία της «Εστίας» την Τρίτη ο Γ. Κουτελάκης

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ