Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δημόσια διαβούλευση για την ελεγχόμενη στάθμευση

Σε δημόσια διαβούλευση για την εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε κεντρικές περιοχές, καλεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην πόλη αλλά και τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 6μμ.

Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων θα γίνει επί των προκαταρκτικών προτάσεων, όπως έχουν διατυπωθεί σε σχετική αναλυτική μελέτη, που εκπονήθηκε από εξειδικευμένο γραφείο συγκοινωνιακών μελετών. Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις μετρήσεις, τις έρευνες και τις απογραφικές εργασίες, παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Η μελέτη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την προκαταρκτική πρόταση.

Οι παρατηρήσεις και οι υποδείξεις, που θα προκύψουν από τη διαβούλευση, θα ληφθούν υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι αποφάσεις θα δοθούν στους μελετητές για τη διατύπωση της τελικής πρότασης, η οποία θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του, εντός του Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης: Διαδραστικά εργαστήρια για το σχεδιασμό νέων δημοτικών υπηρεσιών

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ