Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Καταγγελίες για την καθαριότητα στην πόλη

Τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της Ηλιούπολης προκαλεί η εικόνα των δρόμων της πόλης, που παρά το γεγονός ότι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χρστούγεννα, εξακολουθούν να είνια γεμάτοι σκουπίδια κάθε είδους.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν οι κάτοικοι της πόλης το πρόβλημα, αντί να αντιμετωπίζεται λόγω των εορτών, μεγενθύνεται, ενώ η υπηρεσία καθαριότητας είναι σχεδόν απούσα.

Αν και, όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων λειτουργεί κανονικά, οι όγκοι των σκουπιδιών αυξάνονται σε δρόμους και πλατείες.

Πέραν των σκουπιδιών, ακόμη οι δρόμοι είναι γεμάτοι από τα κλαδιά των δέντρων που προ μηνός κλαδεύτηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Οι κάτοικοι τονίζουν ότι παρά τις επανηλειμμένες εκκλήσεις τους, η ανταπόκριση των αρμοδίων υπηρεσιών είναι περιορισμένη.

Στελέχη της παράταξης του νέου δημάρχου τονίζουν, ότι το θέμα της καθαριότητας είναι από τα βασικά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση, η οποία προσανατολίζεται σε αλλαγές στην λειτουργία των αρμοδίων υπηρεσιών, προκειμένου να αξιοποιηθεί το υπάρχον προσωπικό και τα μέσα και να γίνουν περισσότερο αποδοτικές.

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ