Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

«Κόκκινη Νύχτα» και «Κόκκινη Κυριακή» από 16-17/12 στην πόλη!

Στην τόνωση του εορταστικού πνεύματος, αλλά και της τοπικής αγοράς αποσκοπεί η δέσμη εκδηλώσεων που διοργανώνονται για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου από τον Δήμο Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Την «Κόκκινη Νύχτα και την Κόκκινη Κυριακή» που θα εκτείνεται σε όλη την πόλη, θα πλαισιώνουν Αη Βασίληδες, τυμπανιστές, καλικάντζαροι, το τρενάκι του Δήμου, άμαξες που θα βρίσκονται στους δρόμους, γνωστοί καλλιτέχνες που θα σκορπίζουν κέφι, σε φόντο κόκκινο και γιορτινό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 11.30, ενώ πλούσιες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις, live συναυλίες, εορταστικά τραγούδια και μουσική από τη Φιλαρμονική και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Γλυφάδας, το γνωστό συγκρότημα τυμπανιστών Batala Atenas, παιδικές δράσεις και πάρτι θα απογειώσουν το κέφι.

Παράλληλα, σε 10 σημεία του εμπορικού κέντρου θα διανέμεται δωρεάν ζεστό κόκκινο κρασί, Αη Βασίληδες θα μοιράζουν μπαλόνια και θα υπάρχει street Christmas music.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα.

Αναφερόμενος στο εορταστικό διήμερο, μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και μαζί τους έρχεται η Κόκκινη Νύχτα και η Κόκκινη Κυριακή στη Γλυφάδα! Σημειώστε το από τώρα: Το επόμενο Σαββατοκύριακο, όλοι οι χριστουγεννιάτικοι δρόμοι οδηγούν στη γιορτινή Γλυφάδα. Η πόλη μας φοράει τα καλά της, στους δρόμους εφορμούν Άγιοι Βασίληδες, μπάντες, τυμπανιστές, καλικάντζαροι και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, σε δύο ημέρες που όπως κάθε χρόνο, θα μείνουν σε όλους αξέχαστες. Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα ξεκινά η Κόκκινη Νύχτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας και την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, από το πρωί η Κόκκινη Κυριακή στην Τερψιθέα. Σας περιμένουμε όλες και όλους!».

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και την οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. υπό τον πρόεδρό του Στέλιο Κουρουπάκη. Τον συντονισμό τους έχουν, όπως κάθε χρονιά από την έναρξη του θεσμού, η αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης: Νέα εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στo Δημαρχείο

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ