Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια και βράβευση Γρηγόρη Κατωπόδη

Μια βραδιά γεμάτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απόλαυσαν όσες και όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 22/12 στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” για να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό εορταστικό αφιέρωμα με κάλαντα, παινέματα, τραγούδια και σκοπούς από διάφορες μεριές του ελληνισμού, που ερμήνευσαν οι χορωδίες: της Ένωσης Ηπειρωτών (διεύθυνση Δημήτρης Κώτσικας), του Συλλόγου “η Ρωμιοσύνη” (διεύθυνση Γιώργος Δαλιάνης), της Ένωσης Ευρυτανισσών-Συλλόγου Πραστού (διεύθυνση Οδυσσέας Σαγρέδος) και της Σχολής Εν Ωδαίς – Συλλόγου Ποντίων (διεύθυνση Γιώργος Ντόβολος).

Στην εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ντόβολος, εκ μέρους της Σχολής Εν Ωδαίς, τίμησε τον δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, για την προσφορά του.

Την τιμητική πλακέτα στον απερχόμενο δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη παρέδωσε ο νέος δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Παρούσες και παρόντες στην όμορφη βραδιά ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Πλακίδας, οι αντιδήμαρχοι, Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Λ. Κλωνάρη, ο Χρήστος Γώγος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Εποχή Βύρωνα, ο Μίλτος Μπαντής επικεφαλής της παράταξη “Μαζί για το Βύρωνα” οι δημοτικοί σύμβουλοι, Π. Τριγάζης, Σ. Δασκαλάκη, Κ. Σφακιανάκη, Δ. Βώβος, Ν. Αποστολάκης, Θ. Κλειάσιος, Λ.Τριανταφύλλου, η νέα δημοτική σύμβουλος, Μ. Γκανέτσου και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης, Βασίλης Τζαφάς.

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ