Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου με θητεία ενός έτους

Με απόφαση του δημάρχου, Γιώργου Κουτελάκη, ορίσθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η θητεία τους ορίζεται από 16.01.2024 έως και 15.01.2025.

Ειδικότερα, ορίστηκαν οι:

  • Αδάπα Ευθαλία (Συντονισμού Δημοτικού Έργου).
  • Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος (Πρασίνου και Νεολαίας). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες του Τμήματος Πρασίνου με ευθύνη την ανάπτυξη και συντήρηση του Αστικού Πρασίνου. Επίσης θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση Πολιτικών για τη Νεολαία. Επιπροσθέτως, μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα κοινωνικής ένταξης των νέων.
  • Γαλανοπούλου Ελεονώρα (Περιβάλλοντος). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Περιβάλλοντος, Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Πολιτικών Ανθεκτικότητας της πόλης στην Κλιματική Αλλαγή.
  • Γιατζίδης Παναγιώτης (Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Οικονομίας και Αλληλεγγύης και των συναφών δράσεων που αφορούν στην προαγωγή της Υγείας των πολιτών. Επιπλέον μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα για την υπογραφή εγγράφων που αφορούν τα παραπάνω θέματα.
  • Γουρναρόπουλος Γιώργος (Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Παιδείας, Σχεδιασμού ανέγερσης Σχολικών Συγκροτημάτων, χωροταξικής κατανομής μαθητών, αναβάθμιση αύλειων χώρων, υλοποίηση προγράμματος «Ανοικτά σχολεία στη Γειτονιά». Επίσης μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες θεμάτων Σχεδιασμού και υλοποίησης Προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης».
  • Δεκούλου Μαρίνα (Λειτουργίας και Συντήρησης Σχολικών Μονάδων και Φιλοζωίας). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Λειτουργίας και Συντήρησης Σχολικών Μονάδων. Επίσης μεταβιβάζεται η αρμοδιότητα σχεδιασμού Προγραμμάτων δραστηριότητας των μαθητών μετά τη λήξη του ωρολόγιου προγράμματος. Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες του Συντονισμού και υλοποίησης Φιλοζωικών δράσεων του Δήμου του αρ. 10 του ν.4830/21.
  • Κασίμη Ελένη (Παιδικών Σταθμών). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Νέας Σμύρνης ήτοι των Τμημάτων του πρώην ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» και του πρώην ΝΠΔΔ «Βρεφονηπιακός Σταθμός Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών & Νέων – Εθνική Στέγη» που περιήλθαν στο Δήμο.
  • Καστόρης Θεόδωρος (Αθλητισμού). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Αθλητισμού της πόλης και ειδικότερα η εποπτεία και λειτουργία των αθλητικών δομών και υποδομών του Δήμου. Επίσης μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης αθλητικών προγραμμάτων και συνεργασίας με τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης.
  • Κουτετέ Κατερίνα (Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες της λειτουργίας των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) καθώς και του σχεδιασμού και υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων ανάπτυξης των λειτουργιών τους.
  • Μάντζιος Θοδωρής (Καθαριότητας). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες θεμάτων Καθαριότητας και αποκομιδής στερεών αποβλήτων της πόλης και ειδικότερα οι αρμοδιότητες των Τμημάτων Αποκομιδής, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού και Ειδικών Συνεργείων Καθαριότητας.
  • Φερεντίνος Δημήτρης (Πολιτικής Προστασίας, ΚΕΠ και Αναπηρικής Πολιτικής του Δήμου). Μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες για θέματα Αναπηρικής Πολιτικής του Δήμου, λειτουργίας Παιδικών Χαρών, Πολιτικής Προστασίας και λειτουργίας ΚΕΠ.

Διαβάστε επίσης: Ο Γ. Καρούμπας νέος πρόεδρος του ΔΣ – Η Κ. Δεληγιάννη αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο προεδρείο

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ