Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση χειμερινών ειδών για τους αστέγους πόλης

Μεγάλη ήταν, για μία ακόμη φορά, η ανταπόκριση των κατοίκων της Γλυφάδας στο κάλεσμα της δημοτικής Αρχής για την συγκέντρωση χειμερινών ειδών, για τους άστεγους της πόλης, στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Οι κάτοικοι της Γλυφάδας, δείχνοντας και πάλι περίσσευμα ανθρωπιάς, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες διαφόρων ενδυμάτων

Σκούφοι, γάντια, κασκόλ, κάλτσες και άλλα ρούχα συγκεντρώθηκαν για να ζεστάνουν ανθρώπους που βρίσκονται εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες και βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, είναι συγκινητική και αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα από όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζουμε πραγματικά, όλοι οι άνθρωποι που τώρα χρειάζονται τη βοήθειά μας, σύντομα να σταθούν γερά στα πόδια τους, να μην έχουν πλέον ανάγκη. Μέχρι τότε θα είμαστε κοντά τους, όπου και όσο μπορούμε. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά πάρα πάρα πολύ τους συμπολίτες μας για την αλληλεγγύη και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς που επιδεικνύουν».

Διαβάστε επίσης: Γκρεμίστηκε το θρυλικό Cataralla στη Γλυφάδα

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ