Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Επίθεση στον δήμαρχο Ηλιούπολης για την Παλαιστίνη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο

Επίθεση προς τον δήμαρχο Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλο, εξαπέλυσε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, με αφορμή το κατέβασμα του πανό του σωματείου, «… με το οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου καταδίκαζαν τη γενοκτονία σε βάρος του δοκιμαζόμενου εδώ και δεκαετίες Παλαιστινιακού λαού». Οι εργαζόμενοι καλούν όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη των σωματείων σε μαζική συμμετοχή στη παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 11.30 πμ, στο Δημαρχείο της πόλης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, «η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηλιούπολης, σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, έχει διαλέξει την άλλη πλευρά, αυτή της ελληνικής κυβέρνησης και του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ που με τη στήριξη ΝΑΤΟ-ΗΠΑ & Ε.Ε, βομβαρδίζει νοσοκομεία, σχολεία, προσφυγικούς καταυλισμούς και ναούς και έχουν οδηγήσει στο θάνατο 28.000 αμάχους, με το 70% αυτών να είναι παιδιά και άμαχος πληθυσμός. Άλλωστε την ίδια θέση έχουν κρατήσει πρωτύτερα μια σειρά από τους λεγόμενους “αυτοδιοικητικούς” και δήθεν “ανεξάρτητους” δημάρχους, όπως ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού κ.α.».

Επίσης, σημειώνεται ότι «ενέργειες σαν αυτή του δημάρχου, που στόχο έχουν να φιμώσουν, την αντίδραση του λαού μας, απέναντι στο έγκλημα που διενεργείται στην Παλαιστίνη και μάλιστα σε μια περίοδο που η εμπλοκή της χώρας βαθαίνει επικίνδυνα, με το ενδεχόμενο της γενικότερης πολεμικής εμπλοκής να είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ορατό, είναι απόλυτα καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές».

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Δήμου Ηλιούπολης και καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων της Αττικής, να καταδικάσουν με αποφάσεις τους, τη στάση της Δημοτικής Αρχής Ηλιούπολης και κάθε άλλης Δημοτικής Αρχής που έπραξε με αντίστοιχο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο των εργαζομένων του Δήμου ο Στ. Ψυρρόπουλος

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ