Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νέο πυροσβεστικό όχημα με εξοπλισμό και για εκχιονισμό

Παρελήφθη από τον δήμαρχο Βύρωνα, Αλέξη Σωτηρόπουλο, το καινούριο πυροσβεστικό όχημα πρώτης προσβολής Α’ τύπου, με δεξαμενή χωρητικότητας 500 lt νερού, το οποίο προμηθεύτηκε ο Δήμος μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε στο Πυροφυλάκειο της Εθελοντικής Ομάδας του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλον Βύρωνα.

Παρόντες στην παραλαβή ήταν επίσης και ο πρώην δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης, ο πρώην αντιδήμαρχος, Ευθύμιος Τέγος, ο προϊστάμενος του αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας Σταύρος Σαλαγιάννης, και αρκετά από τα μέλη της.

Το συγκεκριμένο πυροσβεστικό έρχεται να προστεθεί στον στόλο που διαθέτει ο Δήμος και είναι εξοπλισμένο με αλατοδιανομέα και μαχαίρι εκχιονισμού, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές του δυνατότητες.

Ο δήμαρχος Βύρωνα, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της προμήθειας, παρέδωσε συμβολικά τα κλειδιά στον πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας με την ευχή τα χιλιόμετρα που θα κάνει να είναι σε περιπολίες προστασίας του Υμηττού.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε η κατασκευή του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον Καρέα – Θα είναι έτοιμο μέχρι το Πάσχα

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ