Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Ενα μικρό μουσείο τέχνης, το Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Σε ένα μικρό μουσείο τέχνης έχει μετατραπεί το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, τις πόρτες του οποίου κοσμούν πλέον έργα των Picasso, Leonardo Da Vinci, El Greco, kadinsky, klimt, Αλέκου Φασιανού, Miro, Munch και Johanes Vermeer, με τη μορφή ψηφιακών πλαστικοποιημένων εκτυπώσεων.

Για την πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής να ομορφύνει τον χώρο ο σύλλογος γονέων ευχαρίστησε τον δήμαρχο, Ανδρέα Κονδύλη και τους αρμόδιους αντιδημάρχους τονίζοντας σε ανακοίνωσή του:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση διάσημων έργων ζωγραφικής, Ελλήνων και ξένων δημιουργών, με τη μορφή ψηφιακών πλαστικοποιημένων εκτυπώσεων για τις πόρτες των τάξεων του Μουσικού μας σχολείου. Τοποθετήθηκαν έργα των Picasso, Leonardo Da Vinci, El Greco, kadinsky, klimt, Αλέκου Φασιανού, Miro, Munch και Johanes Vermeer, στις πόρτες των τριών κοινόχρηστων χώρων, του ισογείου, του 1ου & 2ου ορόφου. Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογος εικοστού πέμπτου Νίκαιας & στο Σύλλογο του 20ου Δημ. Νίκαιας των οποίων το παράδειγμα ακολουθήσαμε, στο μοίρασμα των καλών πρακτικών, βοηθώντας μας σημαντικά σ αυτό το εγχείρημα. Στη συνέχεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο μας που με χαρά στήριξε αυτή την προσπάθεια, τον κ. αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Αλίμου και φυσικά την κα Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου μας που χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την διευθύντρια κα Παγώνα Κουτούλα για την άριστη συνεργασία καθώς και την καθηγήτρια Καλλιτεχνικών του σχολείου μας κα Κορίνα Παπαφράγκου για την βοήθεια της στην επιλογή των έργων».

Διαβάστε επίσης: Επανεκκινούν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό στην Κανάρη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ