Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Νέα επίθεση του Γ. Χατζηδάκη στον Στ. Ψυρρόπουλο

Η κόντρα μεταξύ της σημερινής και της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης, καλά κρατεί.

Ο πρώην δήμαρχος, Γιωργος Χατζηδάκης, εξέδωσε το τελευταίο τριήμερο δύο σκληρές ανακοινώσεις εναντίον του σημερινού δημάρχου, Στάθη Ψυρρόπουλου, η μία για τη ψηφιακή πλατφόρμα προστασίας αδέσποτων και η δεύτερη για την οικονομική κατάσταση του Δήμου.

«Η Δημοτική Αρχή πλάσαρε ως “νέo” το site για τα αδέσποτα που λειτουργεί από πέρυσι»

Ο κ. Χατζηδάκης κατηγορεί τον δήμαρχο Ηλιούπολης ότι πλάσαρε ως “νέo” το site για τα αδέσποτα που λειτουργεί από πέρυσι. «Η νέα διοίκηση κατέβασε την πλατφόρμα για τα αδέσποτα, που λειτουργούσε εδώ και ένα χρόνο διαγράφοντας όλα τα άρθρα και πλασάροντας την ως κάτι “νέο”», τονίζει.

Επίσης, θέτει στη Δημοτική Αρχή μια σειρά από ερωτήματα, σχετικά με την προστασία των αδέσποτων ζώων, και συγκεκριμένα:

  • Τι ενέργειες έχει κάνει ώστε να μην σφραγιστεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων μετά τις 28/5/2024 οπότε έχει και προσωρινή δυνατότητα λειτουργίας μετά τις διαδοχικές παρατάσεις που είχαμε εξασφαλίσει ως Δημοτική Αρχή;
  • Τι ενέργειες έχει κάνει ώστε να υλοποιηθεί το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ ύψους 372.000 ευρώ για κατασκευή νέου καταφυγίου που εξασφαλίσαμε ως Δημοτική Αρχή και λήγει στις 31/12/2024, προκειμένου να μην χαθούν τα χρήματα και αυτή η εξαιρετική ευκαιρία;
  • Γιατί δεν έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα σύμβαση για κτηνιατρικές υπηρεσίες ενώ ο προϋπολογισμός του Δήμου έχει εγκριθεί εδώ και δύο μήνες;

«Η προσπάθεια εκμετάλλευσης του φιλοζωικού κινήματος για μικροπαραταξιακά πολιτικά οφέλη, όπως επιχειρήθηκε από την Δημοτική Αρχή με τη σημερινή της ανακοίνωση, συνιστά μέγιστο ατόπημα εις βάρος της φιλοζωικής κοινότητας και μας γυρίζει σε πρακτικές του παρελθόντος», καταλήγει η ανακοίνωση.

«Κατέρρευσαν Οι συκοφαντίες Ψυρρόπουλου για τα οικονομικά του Δήμου»

Στη δεύτερη ανακοίνωσή του, σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου, ο κ. Χατζηδάκης κάνει λόγο για «συκοφαντίες που κατέρρευσαν» με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ψυρρόπουλου για κακοδιαχείριση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του κ. Χατζηδάκη αποτέλεσε η επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Ηλιούπολης στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, με την οποία ζητά έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη της μισθοδοσίας των συμβασιούχων.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν Πασχαλινό Camp από τον Δήμο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ