Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Το 8ο Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας με τα Βραβεία – Θεσμό στις 9 Μαΐου στο Titania Athens

Για μια ακόμη χρονιά το Δίκτυο Εξειδικευμένων Ιατρών Med-Professionals διοργανώνει το 8° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας την Δευτέρα 9 Μαϊου, στον Συνεδριακό χώρο “Ουρανός” του Ξενοδοχείου Titania Athens, στις 18.00, με την συμμετοχή της Great Greece for Ever, της Ομογένειας μέσω της Hellenic News of America και της Elitour.

Στη διάρκεια της εκδηλωσης, μεταξύ άλλων θα τιμηθούν, με τα Βραβεία – Θεσμό, Μονάδες Υγείας κι εταιρείες διακεκριμένες που επενδύουν στην έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία και την τεχνολογία αλλά και τους πρωτοπόρους ιατρούς που τολμούν να οραματίζονται, να επιχειρούν, να επενδύουν και διακρίνονται στον χώρο της Υγείας παρουσιάζοντας καινοτόμες θεραπείες και τεχνικές.

Παράλληλα θα ανακοινωθεί δια ζώσης η σύμπραξη Διασυνοριακής Συνεργασίας μεταξύ των Med-Professionals Communication Group και της Διεθνούς Πλατφόρμας Ιατρικού Τουρισμού Doclinia που εδρεύει στο Ντουμπάι, μέσω της οποίας η Ελλάδα γίνεται πρωταγωνίστρια στον χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού Παγκοσμίως ως Top Destination. Η σύμπραξη των δύο εταιρειών θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα, θα προσφέρει θέσεις εργασίας και θα φέρει συνάλλαγμα από το εξωτερικό.

Επίσης θα βραβευτούν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτείας, της ομογένειας, επιχειρηματίες και σύγχρονοι ευεργέτες.

Το Συμπόσιο, λόγων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ θα παρευρεθούν σπουδαίες προσωπικότητες από τον
επιχειρηματικό χώρο αλλά και τον χώρο της Υγείας και του Τουρισμού.

Δείτε ΕΔΩ ένα ενδεικτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ