Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Προβολή ταινιών για καλό σκοπό

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Καισαριανής (Κοινωνικό Συσίτιο – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Φαρμακείο), σε μια περίοδο μακράς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης για τη χώρα, προσπαθούν να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, καλύπτοντας βασικές διατροφικές και υγειονομικές ανάγκες απόρων συμπολιτών μας. Διανέμονται καθημερινώς, πλέον των 120 μερίδων φαγητού από το Κοινωνικό συσσίτιο, χορηγούνται νωπά και μακράς διαρκείας τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς και φάρμακα από το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Για την ενίσχυση των Δομών αυτών, η Κοινωνικές Υπηρεσίες και η ΚΕΔΗΚ, διοργανώνουν την προβολή δύο ταινιών στον Δημοτικό κινηματογράφο CineΑιολία. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 21:00 την παιδική ταινία «Ο Αστερίξ και το μυστικό του μαγικού ζωμού» και στις 23:00 την ταινία «Little Miss Sunshine».

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια την συγκεκριμένη ημέρα, θα διατεθούν στις Κοινωνικές δομές του Δήμου Καισαριανής. Παράλληλα, αντί εισιτηρίου οι συμπολίτες μας μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας. O χώρος υποδοχής των τροφίμων και προπώλησης των εισιτηρίων θα είναι ανοιχτός από τις 19:00.

«Στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε ένας πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας. Καμία και κανείς μόνοι τους, καμία και κανείς αδικημένοι. Σας περιμένουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Διαβάστε: Χρήστος Βοσκόπουλος: «Η Μικρασιατική Καταστροφή αποτελεί κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ