Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δήμητρα Νάνου: Στη Νέα Σμύρνη δεν έχει θέση η τοξικότητα

Την άποψη ότι η Νέα Σμύρνη είναι ένας δημοκρατικός δήμος, στον οποίο δεν έχει θέση η τοξικότητα και η οξύτητα, διατύπωσε η υποψήφια δήμαρχος Δήμητρα Νάνου, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, σε κεντρικό σημείο της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου. Η κυρία Νάνου κάλεσε τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες της Νέας Σμύρνης «για αυτήν την αντιδημοκρατική εκτροπή που έγινε μάλιστα με τη “χορηγία” μας», και τους συνέστησε στο εξής «να είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα χρήματά μας».

Ακολουθεί το σύνολο της δήλωσης της Δήμητρας Νάνου

«Oι κ.κ. Tζουλάκης, Δεληγιάννη και Χατζατουριάν με χρήματα των δημοτών της Νέας Σμύρνης διοργάνωσαν το Σάββατο 3 Ιουνίου εκδήλωση (εν μέσω προαγωγικών, απολυτηρίων και πανελλαδικών εξετάσεων), στην οποία συμμετείχε ως καλλιτέχνης ο γνωστός οπαδός του κ. Πολάκη, Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο συγκεκριμένος καλοπληρωμένος με τα χρήματά μας “καλλιτέχνης”, πάνω στον “καλλιτεχνικό οίστρο” του, χλεύασε με το προκάλυμμα της σάτιρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ είχε το θράσος να αποκαλέσει μουλάρια τους συμπολίτες μας που είχαν διαφορετική άποψη από αυτόν και ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη.

H Nέα Σμύρνη είναι ένας δημοκρατικός δήμος, στον οποίο δεν έχει θέση η τοξικότητα και η οξύτητα. Στη Nέα Σμύρνη έχουμε μάθει να σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη, αλλά δεν ανεχόμαστε να μάς υβρίζει ο κάθε ιδιόρρυθμος, τον οποίον μάλιστα καλοπληρώνουμε.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή και οι διοργανωτές της εκδήλωσης δεν μπορούν να προσποιούνται ότι δεν άκουσαν. Σε αυτούς που άκουσαν και δεν αντέδρασαν συγκαταλέγονται επίσης, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Λαρίσσης και Κουκάς. Οφείλουν καταρχήν όλοι να ζητήσουν συγγνώμη από τους πολίτες της Νέας Σμύρνης για αυτήν την αντιδημοκρατική εκτροπή που έγινε μάλιστα με τη “χορηγία” μας.

Και από εδώ και στο εξής οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα χρήματά μας, χρηματοδοτώντας δράσεις που αφενός προσβάλλουν ένα μεγάλο τμήμα της Νεοσμυρνιώτικης κοινωνίας, αφετέρου στόχο έχουν την προσωπική τους και μόνον προβολή, προεκλογικά…».

Διαβάστε επίσης: Προεκλογικά… παρατράγουδα στον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ