Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΚΕΔΕ – Συνεδρίαση για την θέση του προέδρου

Ζυμώσεις γίνονται από την περασμένη εβδομάδα στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), οπότε ορίστηκε υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο μέχρι τότε πρόεδρός της και δήμαρχος Τρικάλων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Οι «μνηστήρες» πολλοί, με βασικότερο τον δήμαρχο Αθηναίων Κωστή Μπακογιάννη. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι στην αυριανή (Τρίτη 4 Ιουλίου, ώρα 1μμ) συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης που θα εκλέξει τον μεταβατικό πρόεδρο, αυτόν δηλαδή που θα οδηγήσει την ΚΕΔΕ σε αρχαιρεσίες τον προσεχή Μάρτιο, δεν θα έχει τη στήριξη του Μαξίμου ο κ. Μπακογιάννης, αλλά ο Α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου δεν επιθυμεί να δώσει από τώρα – μόλις τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και χωρίς να γνωρίζει πως θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα στους Δήμους – το χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ στις αρχαιρεσίες του Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζει τις παρεμβάσεις για ενίσχυση οδικής ασφάλειας στην παραλιακή λεωφόρο Βάρκιζας – Σουνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ