Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αναβαθμίστηκαν ενεργειακά το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο

Την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Γυμνασίου και 2ου Γενικού Λυκείου Καλλιθέας, από το πρόγραμμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ “ΗΛΕΚΤΡΑ”», εξασφάλισε ο Δήμος Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, η χρηματοδότηση αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ, μαζί με την ενεργειακή αναβάθμιση του 10ου Γυμνασίου και 4ου Γενικού Λυκείου.

Όπως αναφέρει, οι εργασίες βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης περιλαμβάνουν την εξωτερική θερμομόνωση των τοιχοποιιών, της αντικατάστασης των κουφωμάτων και της θερμοϋγρομόνωσης των δωμάτων καθώς και της εκτέλεσης εργασιών που αφορούν την αντικατάσταση κλιματιστικών, την αναβάθμιση του συστήματος τεχνητού φωτισμού με νέα σώματα υψηλής απόδοσης τεχνολογίας LED και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός χρηματοδότησης που εξασφάλισε ο Δήμος, είναι για μεν το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και 2ου Γενικού Λυκείου 1.647.200 ευρώ (περ/νου του Φ.Π.Α.) για το δε σχολικό συγκρότημα του 10ου Γυμνασίου και 4ου Γενικού Λυκείου 1.327.826 ευρώ (περ/νου του Φ.Π.Α.).

Διαβάστε επίσης: Οκτώ νηπιαγωγεία «γλίτωσαν» τη συγχώνευση

Ειδήσεις από τον Δήμο Καλλιθέας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ