Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

620 παιδιά συμμετείχαν στη δρομική γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα η δρομική γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο «Νίκη Βύρωνα». Οι δρόμοι του Βύρωνα κατακλύστηκαν από 620 παιδιά όλων των ηλικιών, τα οποία με την συμμετοχή τους μετέδωσαν μεγάλη αισιοδοξία στους παριστάμενους.

Ο αγώνας είχε και κοινωνικό μήνυμα, καθώς ήταν αφιερωμένος στα παιδιά με σύνδρομο “Angelman”, ενώ συμμετείχαν σε ειδική διαδρομή και παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο αυτό, δίνοντας σε όλους ένα μάθημα ζωής.

Πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, ο δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε στον Γυμναστικό Σύλλογο «Νίκη Βύρωνα» τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του στην καλλιέργεια του κλασσικού αθλητισμού, την οποία και παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου, Φωτεινή Γαβαλά.

Στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα συνέβαλαν οι εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, ενώ την ιατρική κάλυψη του αγώνα ανέλαβε ο γιατρός, Χρήστος Γώγος. Σημαντική ήταν η στήριξη του «THERAPIS GENERAL HOSPITAL», καθώς και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.

Στην γιορτή «Δρόμοι Ελεύθεροι 2024» παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Βύρωνα, Αλέξης Σωτηρόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Μίλτος Μπαντής, Γρηγόρης Κατωπόδης, Βαγγέλης Γείτονας και Βασίλης Δεμπόνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νεκτάριος Αποστολάκης, οι αντιδήμαρχοι, Αθανάσιος Οικονόμου, Αθανάσιος Κλειάσιος, Στέφανος Παπαντζίμας, Γεώργιος Γκαρμπουνώφ και Μάρω Γκανέτσου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, Αναστάσιος Γιαρλέλης, Κωνσταντίνος Στεφανίδης, Βασίλειος Δέτσης, Νικόλαος Δεληγιάννης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Μποζιάρης, Θεοφανία Μάρη, Άρης Γώγος και Ιουλία Κιούπη.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινά το 36ο Παιδικό-Νεανικό Φεστιβάλ του Δήμου

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ