Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μια «Κίτρινη Καρδιά» για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου

Με την χαρακτηριστική «Κίτρινη Καρδιά» και συμβολικές εκδηλώσεις τίμησε τους ανθρώπους της καθαριότητας ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των δράσεων για τους εργαζόμενους που μοχθούν καθημερινά προκειμένου όλοι να απολαμβάνουμε καθαρές πόλεις.

Συγκεκριμένα, με μια τεράστια «Κίτρινη Καρδιά» που «αγκάλιασε» τους εργαζομένους στην Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, φωτίστηκε το βράδυ της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, η Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο.

Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο προωθητικής δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και οι γειτονιές καθαρές και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, το Σύστημα Παλαιού Φαλήρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τον φορέα Humanity Greece, που είναι υποστηρικτές της δράσης.

Μαζί με τους εργαζομένους ήταν επίσης, η αντιδήμαρχος Πόλης και υπεύθυνη για την Διεύθυνση Καθαριότητας Μαρία Μιχαλοπούλου, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Η δράση που ξεκίνησε από το Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, εντάσσεται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Καθαρή Εβδομάδα 2023» της ΚΕΔΕ, με τη στήριξη της εταιρείας Kärcher Greece,

Το Παλαιό Φάληρο είναι μία από τις τρεις πόλεις που θα ταξιδέψει και θα ανάψει η κίτρινη καρδιά της καμπάνιας «Καθαρή Εβδομάδα 2023» καθώς θα ακολουθήσουν η Καλαμάτα και το Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Σε δημόσια διαβούλευση το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ