Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ενημερωτική σύσκεψη το απόγευμα της Τρίτης με πρωτοβουλία του δημάρχου

Ενημερωτική σύσκεψη στο προαύλιο του νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Στέλιου Μαμαλάκη.

Αφορμή της συνάντησης αποτέλεσε ο φόβος και η ανασφάλεια που αισθάνονται οι γονείς των παιδιών, που φοιτούν στο 2ο νηπιαγωγείο της πόλης, εξαιτίας της λειτουργίας του γερανού σε οικοδομή πλησίον του σχολικού κτιρίου και, κυριολεκτικά, πάνω απ’ τα κεφάλια των παιδιών.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, επιλήφθηκε της υπόθεσης, άμεσα, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των γονέων. Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο κατά την οποία εξασφαλίστηκε η λειτουργία εισόδου στο νηπιαγωγείο από άλλη οδό. Επιπροσθέτως συμφωνήθηκε, κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών, ο γερανός να μην κάνει εργασίες.

Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου, έχουν προβεί σε σειρά ενεργειών, ενώ με πρωτοβουλία του δημάρχου θα γίνει συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στο χώρο του σχολείου προκειμένου να ενημερωθεί ο δήμος, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Μεταξύ άλλων, έχει ήδη ζητηθεί η προσκόμιση από τον ανάδοχο όλων τα αναγκαίων εγγράφων, τόσο για την άδεια οικοδομής, όσο και για τη νόμιμη λειτουργία του γερανού.

Η δημοτική Αρχή δηλώνει ότι αναγνωρίζει την αγωνία των γονιών και των εκπαιδευτικών και ζητά από τους αρμόδιους φορείς να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την ορθή τήρηση των μέτρων ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Σφραγίστηκαν 6 παιδικές χαρές λόγω ακαταλληλότητας

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ